Despre noi

Brâncoveanu Glamping îți oferă posibilitatea de a te reconecta cu natura într-o evadare de neuitat. Bucură-te de o experiență de lux în propriul igloo, admirând cerul și milioanele de stele prin decupajul de tip cristal din tavan. Este o oază de relaxare și o portiță de scăpare din agitația cotidianului.

O altă imagine minunată îți va încânta privirea, când munții par să se apropie de tine, căci în apropiere se află Parcului Naţional Buila-Vânturarița, o parte protejată din Munții Căpățânii. Aici, traseele și peisajele sunt de o frumusețe rară.

Am creat șase dome-uri într-un loc cu multă lumină, liniște și verdeață, înconjurat de păduri de salcâm, tei și fag, iar la o aruncătură de băț, se află cele două râuri Bistrița și Pietreni.

Puteți adormi privind stelele, iar când somnul odihnitor a luat sfârșit, vă puteți bea în tihnă cafeaua chiar de pe terasa dome-ului, admirând natura în toată splendoarea ei. Vă punem la dispoziție un ciubăr și o piscină exterioară, disponibilă pe pe timpul verii, pentru a vă asigura o relaxare deplină.

Vă invităm la masă!

La Brâncoveanu Glamping gătim gustos și simplu, cu produse naturale și proaspete achiziționate din zonă. După o plimbare în aerul tare de munte, vă poftim la o cină cu bucate alese, unde puteți mânca pe îndestulate. Vinul este cât se poate de natural, achiziționat dintr-o zonă viticolă renumită de lângă Drăgășani.

La noi musafirii sunt tratați ca și cum ar face parte din familie și toți sunt întâmpinați cu o băutură de casă: Bun Venit!

Sala de mese are suficiente locuri pentru toți cei cazați, mai exact câte o masă pentru fiecare igloo.

brancoveanu glamping herozu